Greennest Experience & Hotel Amsterdam Zuidoost

< Terug naar het foto overzicht

Utiliteitsbouw hotel leisure projectontwikkeling160119 metafor of nature - concept story SCREEN30
KELSEY’S o.o.m. is als projectmanager betrokken bij het project GreenNest Experience & Hotel, investeringsvolume ca. € 50,– miljoen, van het InnovatieNetwerk van het Ministerie van Economische Zaken tezamen met de alliantiepartners SIGN en STIRR. Het project is een grensverleggende innovatie in zowel de tuinbouw als de hospitallity branch. In de Experience kunnen bezoekers de schoonheid en het revitaliserende vermogen van de planten- en bloemenwereld op een interactieve manier ervaren. Omringd door uitbundig groen kan de bezoeker vergaderen, op de dakverdieping in een toprestaurant dineren en de dag afsluiten met een luxe overnachting in een van de unieke kamers met uitzicht op de groene weelde. Het project is een internationale 24×7 ‘place to be’ voor toeristen, congresbezoekers, zakenreizigers en mensen met een recreatief bezoekmotief.

  • Wij zijn verantwoordelijk voor: concept- en businessontwikkeling, ontwerptraject, expertsessies, haalbaarheidsstudie, acquisitie van exploitanten, investeerders en beleggers, onderhandelingen met de gemeente en marktpartijen
  • Taken: opzetten van creatieve sessies, contracteren en aansturen architecten en adviseurs, opstellen investerings- en exploitatieramingen, uitvoeren PR en marktbenadering.

Verwachte realisatie is 2019.